Aloita tekemään fiksumpia päätöksiä

Vertaa lainojen korkoja, tutustu numeroihin ja saa ammattilaisten vinkkejä parempaan taloudenhallintaan.

euribor vai prime korko
L Ota raha-asiat haltuun

Henkilökohtainen talous, tee henkilökohtaisia päätöksiä

Vertailuja, kilpailutuksia sekä oppaita, näitä paremman taloudenhallinnan työkaluja Luottopalvelut tarjoaa sinulle ilmaiseksi.
helppo laina tuo varmuutta
Jokaiselle uudelle alulle

Jokainen taloudellinen päätös on uuden alku. Luottopalvelut on täällä tukemassa kaikissa talouteen liittyvissä päätöksissä. Ostitpa sitten asuntoa, maksoit lainaa takaisin tai haluat järjestää lainasi uudelleen. Katso miten me voimme auttaa sinua.

Ota parempi ote taloudestasi jo tänään
Autamme tekemään parempia päätöksiä
Käytä sivustoamme koska tahansa, missä tahansa.
35+ pankkia ja luotonantajaa
Vertailussamme on runsaasti pankkeja
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,56%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta

Luottopalvelut.fi auttaa sinua kaikissa rahoitukseen liittyvissä tarpeissa

Olemme vertailleet sivustollamme kaikkia Suomen suosituimpia lainapalveluita ja päivitämme arkistojamme jatkuvasti. Voit hakea heti lainaa netistä mistä tahansa esittelemästämme palvelusta. Kaikki esittelemämme lainat ovat vakuudettomia joten lainat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia.

Voit lukea lisää tietoa eri lainoista yksitellen tai halutessasi voit kilpailuttaa lainahakemuksesi suoraan yli 30 pankilla vain yhdellä lyhyellä ja maksuttomalla lainahakemuksella.

Voit lukea uusia talousuutisia lähes päivittäin blogistamme, jossa kerromme lainatietoa, ohjeita ja vinkkejä taloudenhallintaan.

Palvelun on toteutettu yhteistyössä Nopeelaina -sivuston kanssa

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Miten haen lainaa ilman vakuuksia?

Kun olet jo päässyt näin pitkälle voi olla korkea aika siirtyä tarkastelemaan sinulle sopivia lainapalveluita. Ota aikaa ja tutustu eri lainapalveluihin ja klikkaa hae lainaa painiketta. Klikkaus ohjaa sinut luotonantajan sivuille suoraan lainahakemukseen. Täytä lainahakemuksessa kysytyt tiedot huolellisesti ja lähetä lainahakemus. Saat tietää luottopäätöksestä useimmiten heti lähetettyäsi lainahakemuksen, jos päätös on myönteinen sinun tulee hyväksyä tarvittaessa saamasi lainatarjous jonka jälkeen laina voidaan maksaa tilillesi jopa minuuteissa.

  1. Valitse sopiva luotonantaja tai kilpailuta lainat
  2. Odota luottopäätöstä
  3. Hyväksy tai hylkää lainatarjous / tarjoukset
  4. Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille nopeasti

Edullista lainaa nopeasti ja luotettavasti

Mielestämme lainan hakemisen tulee olla helppoa. Internetin kautta ei haettaisi lainaa, jos se olisi yhtä mutkikasta kuin perinteisillä kivijalkapankeilla, joissa täytyy toimittaa hurja määrä liitteitä ja todistuksia ennen lainapäätöstä. Siksi tarjoamme luottoa netistä joka maksetaan heti tilille. 

Lainahakemuksen täyttäminen ei saa olla turhauttavaa, vaan sen täytyy olla nopeaa ja mutkatonta. Myös halvan sähkösopimuksen löytäminen tulee olla helppoa, siksi toimimme yhteistyössä myös Kilpailuta-Sähkö.fi palvelun kanssa. 

Hae lainaa netistä

Netistä lainan hakeminen on nopein tapa paikata arjen rahoitustarpeet ilman, että lainapäätöksiä joudutaan odottamaan. Netistä lainaa hakiessa luottokelpoisuus arvioidaan välittömästi, joten laina voidaan myöntää tilille vaikka heti. Myöskään liitteitä ei usein tarvitse toimittaa, ellei niin erikseen vaadita. 

Nykypäivänä netistä voi hakea jopa 70 000 euron kulutusluottoja, mutta tyypillisimmät haettavat lainat ovat kuitenkin noin 100 – 4000 euroa.

*Ilmoitus: Nyt yhteistyössä myös kotimainen lainahakemisto Pikavippikuningas.fi hakemisto kattaa kaikki Suomen yli 90 lainapalvelua. Jos me emme löydä sinulle sopivaa lainaa Suomesta koita kyseisen sivuston avulla.

24h – vuorokauden jokaisena tuntina

Luottopalvelut.fi sivustomme on auki vuorokauden ympäri joten voit koska tahansa palata sivuillemme ja etsiä itsellesi sopivan lainapalvelun. Muista kuitenkin, että lainoja voidaan maksaa vain kello 07:00 – 23:00 välisenä aikana. Lähetä siis lainahakemus hyvissä ajoin jos tarvitset lainaa vielä tänään!

Jos käytössäsi on joustoluotto ei sinun tarvitse murehtia kellonajoista ensimmäisen noston jälkeen, sillä joustosopimuksissa voit nostaa rahaa tilillesi koska tahansa kellon ajasta riippumatta.

Lainaa jokaiselle - kaikkiin tarpeisiin

Riippumatta ajasta, paikasta tai laitteesta voi jokainen kriteerit täyttävä henkilöä hakea lainaa heti palvelustamme. Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, luottosopimuksen tekeminen ei maksa mitään ennen kuin päätät nostaa rahaa käyttöösi.

Netistä lainaamisen pitää olla mahdollisuus jokaiselle, rahoitusta pitää saada kun sitä eniten tarvitaan. Toki on oltava varma, että laina pystytään maksamaan takaisin ja siksi suosittelemmekin tarkkaan harkitsemaan / arvioimaan oman taloudellisen tilanteen ennen kun lainojen kilpailuttaminen tehdään.

Jokaisella on mahdollisuus omaan yksilöityyn lainatarjoukseen, siksi avasimme uuden palvelun lainan kilpailuttamiseen, klikkaa kilpailuta laina ja siirry täyttämään yksi hakemus, joka tavoittaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta! Saat lainatarjoukset heti!

Jos et halua käyttää lainojen kilpailutus palvelua voit kokeilla itse lainavertailu taulukkoa toisella sivustolla, jos sieltä löytyisi juuri sinulle sopiva luotonantaja.

Lainaa voi saada heti

Moni toteaa, että “tarvitsen lainaa heti“, mutta ei tiedä mistä päästä alkuun. Aloita meistä! Me emme vaadi lainanhakijalta vakuuksia tai takaajia. Kauttamme haettu laina on siis täysin vakuudeton laina, joka tarkoittaa sitä että minkäänlaisia henkilötakauksia / takaajaa tai muitakaan vakuuksia ei lainanhakijalta vaadita. Tämä on mahdollista tehokkaan luottokelpoisuusarvion ansiosta.

 Lainaa voi hakea 24h millä tahansa laitteella, tarvitset vain ja ainoastaan toimivan internet-yhteyden ja voimassa olevat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumiseen. 

Laina siirretään tilillesi heti jos sinulla on käytössä jokin näistä pankeista: (Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Op tai muu suurempi pankki).

Lainasanastoa

Pikavippi = pikavippi tarkoittaa pienlainaa tai pikaluotto netistä lainatuotetta, joka on tyypillisesti muutamista kymmenistä euroista muutamaan tuhanteen euroon. Pikavipit on tarkoitettu lyhytaikaiseen ja äkillisesti ilmaantuvat rahoitustarpeeseen. Tuote on nimensä mukaisesti erittäin nopea, se myönnetään tilille parhaimmillaan muutamissa minuuteissa. Hakemuksen voi lähettää puhelimella tai millä tahansa mobiililaitteella.

Joustoluotto = Joustoluotto tarkoittaa tililuottoa, joka joustaa asiakkaan taloudellisen tilanteen / tarpeiden mukaan. Esimerkiksi Luottopalvelut.fi tarjoama tuote on tililuotto / joustoluotto, jossa avaat maksuttoman luottotilin. Luottotililtä voit nostaa rahaa omalle tilillesi aina kun tarvitset rahoitusta. Joustoluotto sopii erinomaisesti puskuriksi tai hätävaraksi arjen yllättäviin kuluihin. Uusia nostoja tehdessä ei tarvitse joka kerta lähettää uutta lainahakemusta.

Kulutusluotto= Kulutusluotto on suurempi kertalaina, joka maksetaan tilille kokosuuruisena. Kulutusluottojen suuruudet voivat olla jopa 70 000 euron luokkaa. Kulutusluotto on tarkoitettu suurempiin hankintoihin, kuten esimerkiksi uuteen autoon tai remonttiin.

Vertaislaina = Vertaislaina on lainaamisen muoto, jossa rahoitusyhtiö ei itse ole myönnettävän lainapääoman takana. Vaan taustalla ovat yksittäiset sijoittajat, jotka ovat valmiita lainaamaan omaa rahaansa korvausta vastaan. Tämä lainaamisen muoto on kasvattanut suosiota pohjoismaissa hurjasti.

Älä ota lainaa hetken mielijohteesta, äläkä käytä sitä holtittomasti. Esimerkiksi treidaaminen, jossa käydää tiuhaan tahtiin kauppaa pörssissä voi toiselle olla järkevä sijoituskohde ja toiselle huono.