Puhelinliittymä Tarjoukset 2018

Puhelinliittymä tarjoukset 2018

Puhelinliittymien aika ei ole vielä ohi. Vuonna 2018, noin joka viides kuluttaja kilpailuttaa puhelinliittymänsä säännöllisesti. Sillä operaattoreiden pakettihinnat vaihtelevat vuoden aikana.

Suomessa toimii 3 isoa operaattoria, jotka jakavat keskenään Suomen matkapuhelinliittymien markkinat.

Telia, Dna ja Elisa Saunalahti. Uuten kilpailuun liittynyt Moi Mobiili on saavuttanut vahvaa suosiota, heidän erilaisen hinnoittelupolitiikkansa ansiosta. Moi mobiili käyttää liittymistä puhuttaessa termiä Sim, eli ostat kuukausimaksulla sim-kortin, joka määrää miten paljon saat puheaikaa tai datankäyttöä.

Jos olet ottanut liittymäsi useampi vuosi sitten voi olla järkevää tarkistaa liittymäpaketin nykyinen hinta, sillä usein se on edullisempi. Tämä onnistuu helposti matkapuhelinliittymien vertailusivustoilla, jotka on olemassa juuri tätä tarkoitusta varten. Parhaimmillaan voit kilpailuttamalla liittymäsi ja säästää jopa satoja euroja vuodessa voit aloittaa prosessin liittymävertailulla. Joten liittymän päivittäminen varmasti kannattaa.

Tietoa Operaattoreista:

Telia

Telia Company AB on monikansallinen teleoperaattori, joka muodostui alun perin ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002. Telia tarjoaa sekä kiinteän verkon että mobiilin tietoliikennepalveluja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille.

Dna

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tuottaa puhe-, data- ja tv-palveluita. Maaliskuussa 2018 sillä oli yli 3,9 miljoonaa liittymäasiakkuutta, joista 2,81 miljoonaa matkaviestinverkossa ja 1,14 kiinteässä verkossa. DNA aloitti teleoperaattoritoimintansa vuonna 2001.

Elisa Saunalahti

Elisa on johtava mobiiliverkko-operaattori ja kiinteän verkon operaattori Suomessa ja markkinakakkonen Virossa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainväliset palvelut. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat kiinteät ja mobiilit puhelinliittymät ja laajakaistaliittymät, joita myydään sekä Elisa- että Elisa Saunalahti-brändeillä.

Moi Mobiili

Moi Mobiili Oy on suomalainen matkapuhelinoperaattori, joka markkinoi liittymiään ensisijaisesti kuluttajille ja pienille yrityksille. Moi on virtuaalioperaattori, eli sillä ei ole omaa matkapuhelinverkkoa — tästä johtuen sen liittymät toimivat DNA:n verkossa.

Puhelinliittymä tarjoukset 2018

Puhelinliittymä tarjoukset ovat aina houkuttelevia, joskus kannattaa jopa odottaa että jokin kampanja alkaa ja saat liittymän tehokkaaseen hintaan. Paras hinta liittymille löytyy, kun jaksaa etsiä. Tähän tehokas työkalu on internetin matkapuhelinvertailu sivustot, joissa usein näet liittymät ja hinnat taulukoituna. Halvimmat liittymät, jotka ovat käyttöperusteisia laskutuksen kannalta ovat 4,90€ / kk, mutta jo rajattomia liittymiä alkaa saamaan 16€ ylöspäin.

Kilpailuta siis puhelinliittymäsi tai kun hankit uutta muista vertailla kaikki vaihtoehdot. Usein liittymät ovat ominaisuuksiltaan lähes samanlaisia vaikka toisella operaattorilla hinta olisi kalliimpi. Ole siis tarkkana! Voit lukea muita aiheeseen liittyviä uutisia tästä.