Mikko säästi 484€ hetkessä yhdistämällä lainansa

rahalaitos kokemuksia

Mikko säästi lainanhoitokuluissa ja koroissa peräti 484 €! Näin hän sen teki.

Hänellä oli useampi pienempi kulutusluotto eri luotonantajilta. Hän pohti keinoja säästää lainakuluissa ja päätyi ratkaisuun kokeilla lainojen yhdistämistä. Hän teki lainatarjous pyynnön yhdistää useammat lainansa yhdeksi pienemmäksi lainaksi.

 

Hakemukseen

Lopputulos:

Lainasumma pysyi samana, mutta hallinointi palkkiot putosivat hurjasti, samoin lainan kokonaiskorko muuttui edullisemmaksi. Nyt myöskin riittää, että hän hoitaa yhtä lainaa, joka on huomattavasti helpompaa kuin useamman eri luotonantajat lainat samaa aikaa.

Missä hän ”kilpailutti” lainansa?

Tässä tapauksessa Rahalaitoksella, joka kilpailuttaa yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Palvelun käyttö on ilmaista eikä velvoita mihinkään ennen kuin hyväksyt saadun tarjouksen. Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi lainat aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Miksi Rahalaitos?

Rahalaitos on suurin suomalainen riippumaton lainanvälittäjä, joka tekee yhteistyötä yli 24 eri pankin kanssa. Heidän tavoitteenaan on löytää kuluttajille heidän tarpeisiinsa mahdollisimman edullinen laina parhailla mahdollisilla ehdoilla. Kuulostaa hyvältä eikö?

Palvelun käyttö on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Yhdellä lainahakemuksella saat heti useita lainatarjouksia vertailtavaksesi täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista mihinkään.

  • Rahalaitoksella tavoitat yli 25 lainanmyöntäjää.
  • Voit itse vertailla saamiasi tarjouksia
  • Palvelu on ilmainen
  • Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70 000 euroon asti
  • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta.
  • Suomen suurin