Parhaat lainatarjoukset 2018

parhaat lainatarjoukset 2018

Parhaat lainatarjoukset loppuvuodelle 2018. Lainatarjouksia etsitään joka kuukausi hurjat määrät kuitenkaan niitä löytämättä.

Lainatarjouksia tulee uusia lähes kuukausittain. Esimerkiksi useampi pikavippiyhtiö myöntää uusille asiakkailleen niin sanottua ”ilmaista lainaa” eli ennalta määrätyn ajan korko ja muut kulut eivät juokse, lainasumma on usein rajattu alle 1000 euroon. Tässä piilee kuitenkin se riski, että moni ei maksa lainaa heti takaisin ja joutuu maksamaan lainan normaalit kustanukkset.

Tiestikö, että pikavippien hinnoissa on järkyttävän suuria eroja?

Kyllä, pikavippien hinnat vaihtelevat suuresti ja todelliset korot vaihtelevat 4 – 160 % välillä. Tästä syystä on suositeltavaa tutustua esimerkiksi lainavertailusivustoilla kattaviin lainavertailuihin, joissa voit lukea kokemuksia ja hinnastoa esimerkiksi tarvitsemasi lainasummasta. Jos et ole aikaisemmin hakenut nopeaa lainaa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota yhtiöihin jotka myöntää uusille asiakkaille tarjouksia.

Lainan korot saattavat yllättää, siksi on erittäin tärkeää tehdä tarkka maksusuunnitelma, miten ja missä erissä ajattelit maksaa lainan pois. Tätä budjetointia ei voi tarpeeksi korostaa, sillä Suomessa kotitalouksien velkaantuminen on hälyttävää. Varsinkin isommat lainat on aina järkevämpi hakea perinteisistä pankeista, he pystyvät aina tarjoamaan edullisimman koron. Osa pankeista myöntää myös kulutusluottoja ja joustoluottoja edullisemmalla korolla, toki prosessi on huomattavasti monimutkaisempi kuin yksityisen rahoituslaitoksen netti-lomake.

Parhaat lainatarjoukset 2018

Parhaat lainatarjoukset ovat useimmiten juurikin näitä edellä mainittuja ilmaisia ensilainoja. Ennen kuin harkitset vippejä tai muita yksityisiä rahoituslaitoksia, voi olla järkevää harkita pankista rahan lainaamista, sillä korot saattavat todellakin yllättää. Mutta pidemmittä puheitta parhaat lainatarjoukset vuodelle löytyy lainavertailu sivustoilta, sillä niiden ylläpito saa yleensä ensikädessä tietää mistä saa parhaimmat tarjoukset lainoihin. Suuntaa siis lainavertailusivustoihin tutustumaan tarkemmin lainavaihtoehtoihin. Muista myös, että esimerkiksi isommat yksityiset pankit saattavat olla kaikkein edullisin rahoitusratkaisu huolimatta lainatarjouksista. Esimerkiksi Bank Norwegian tarjoaa luottokortti- tai lainaratkaisuja suht edullisesti myös suomen markkinoilla.

Lisäyksenä: huolimatta lakimuutoksista koskien pikavippejä, eivät ne ole onnistuneet vähentämään kuluttajien velkaantumista. Korkokatto joka astui voimaan vuosia takaperin ei päde, joillakin ehdoilla. On siis järkevää varautua aina maksamaan lainastaan enemmän kuin odotti.  Tarkka budjetointi ja tarkka harkinta lainaa pohtiessa on taloudelle todella tärkeää!